Luksuzni Studio IVANO

Luksuzni Studio Ivano dolazi s 1 ekstra dugim bračnim krevetom i 1 kaučem na razvlačenje. Dizajn otvorenog koncepta, te izvanredno opremljen.

Veličina stana je 40 m2. Ovaj apartman ima klima-uređaj, kuhinju i perilicu rublja. Opremljen je i aparatom za kavu, izuzetno dugim bračnim krevetom, te blagovaonicom na otvorenom i vlastitom kupaonicom s dodatnim WC-om.

Savršen izbor za mladence i parove.

Luksuzni apartman MARKO

Luksuzni apartman Marko je opremljen sa 2 ekstra velika bračna kreveta i 2 dodatna kauča na razvlačenje. Dizajniran u otvorenom stilu, s velikom terasom idealnom za uživanje u jutarnjem doručku i kavi.

Veličina apartmana zajedno s prostranom terasom je 107 m2. Opremljen je aparatom za kavu, potpuno opremljenom kuhinjom, izuzetno dugim krevetima, ogromnim ormarom i 3 kupaonice.

Odličan izbor za putnike koje zanima aktivno provođenje vremena i sport.

Luksuzni apartman NIKO

Luksuzni apartman Niko savršeno je opremljen za parove ili prijatelje koji putuju. Pogled s njegovog balkona donijet će vam nezaboravne uspomene.

Sobe su dizajnirane u modernom stilu i vrlo su prostrane – na raspolaganju su 3 ekstra velika bračna kreveta i 1 kauč na razvlačenje. Veličina apartmana zajedno s prostranim balkonom je 121 m2.

Kupaonice su opremljene tušem i kadom sa posebnom linijom šampona i losiona za tijelo.

Luksuzni apartman LENNARD

Luksuzni apartman Lennard opremljen je sa 3 ekstra duga bračna kreveta i kaučem na razvlačenje. Dizajn otvorenog koncepta prepun sadržaja.

Apartman je vrlo prostran, veličine 121 m2. Opremljen je aparatom za kavu, potpuno opremljenom kuhinjom, izuzetno dugim krevetima, ogromnim ormarom i 3 kupaonice – po jedna za svaku sobu.

Savršen izbor za obitelj s djecom ili grupu prijatelja.

Luksuzni Penthouse LEONI

Odličan izbor za opuštajući odmor za mladence, parove ili obitelj s 2 djece. Ovaj prekrasan penthouse ima 2 izuzetno duga bračna kreveta i 2 pomoćna ležaja. Za potpuno opuštanje opremljen je jacuzzijem za 4 osobe.

Apartman je smješten na trećem katu i ima predivan pogled na morsku obalu sa prozora velikih prostranih bračnih soba. Svoj apartman možete nadograditi i na donji kat ili iznajmiti cijelu kuću. Sobe na prvom i drugom katu također imaju balkon i još po 3 spavaće sobe.

Penthouse je također opremljen aparatom za kavu i kompletnom kuhinjskom opremom. U sobi je također dostupan i sigurnosni sef.

Kupaonica je opremljena kadom i tušem, hidromasažnom kadom, ručnicima, ogrtačem i sušilom za kosu.